Nieuws

https://www.terschelling.tv/journaals/terschelling-tv-journaal-27-maart-2022/
 
Op zoek naar een leuke baan op Terschelling? Wij zijn op zoek naar een veelzijdig, zelfstandig Onderhoudsmedewerker (v/m) Denk aan schilderen, techniek, kleine reparaties, snoeien, groenonderhoud, schoonhouden van het park, en nog veel meer. Je steekt graag de handen uit de mouwen en werkt graag buiten. Een technische achtergrond is geen vereiste, maar wel een pre. De nadruk van de werkzaamheden is op de wisseldagen, maar werkdagen kunnen in overleg worden vastgesteld. Je bent minimaal 16-24 uur per week beschikbaar. Wij bieden: Een jaarcontract op basis van minimaal 16-24 uur per week, een afwisselende functie met verantwoordelijkheid, een prettige werksfeer met gezellige collega's;, een passend salaris; Woonruimte is eventueel beschikbaar; Meer weten? Bel:0562-442602 of mail: info@dellewal.nl
 
We wensen jullie een gezellige jaarwisseling en een gezond, uitdagend en nuttig 2022!
 
Met Deze week: Pittige week voor hulpdiensten, zoekacties en bergingswerkzaamheden. Oefeningen Defensie op Terschelling Nieuwe logeervoorziening in Leeuwarden bij het MCL. Maquette Lutine na 1 ½ jaar weer terug op gemeentehuis Natuur heeft baat bij regen! Ilma Trip in Torenpraat De brandweer is er voor mens en dier Zijn Terschellingers Friezen of Noord-Hollanders. Henjo Hekman heeft het antwoord.
 
Zin in een leuke baan met een goede beloning op Terschelling? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije schoonmaakmedewerker (v/m) 16 (plus) uur per week. Uren en dagen in overleg; jaarbetrekking mogelijk; woonruimte mogelijk; Interesse? Mail: mariekeboekeloo@dellewal.nl of bel:0650250227 Graag delen!