Nieuws

We wensen jullie een gezellige jaarwisseling en een gezond, uitdagend en nuttig 2022!
 
Met Deze week: Pittige week voor hulpdiensten, zoekacties en bergingswerkzaamheden. Oefeningen Defensie op Terschelling Nieuwe logeervoorziening in Leeuwarden bij het MCL. Maquette Lutine na 1 ½ jaar weer terug op gemeentehuis Natuur heeft baat bij regen! Ilma Trip in Torenpraat De brandweer is er voor mens en dier Zijn Terschellingers Friezen of Noord-Hollanders. Henjo Hekman heeft het antwoord.
 
Zin in een leuke baan met een goede beloning op Terschelling? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije schoonmaakmedewerker (v/m) 16 (plus) uur per week. Uren en dagen in overleg; jaarbetrekking mogelijk; woonruimte mogelijk; Interesse? Mail: mariekeboekeloo@dellewal.nl of bel:0650250227 Graag delen!
 
Klaar voor een leuke baan? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije schoonmaakmedewerker (v/m) 15 (plus) uur per week Uren en dagen in overleg; jaarbetrekking mogelijk; goed salaris; woonruimte mogelijk; Interesse? Mail: mariekeboekeloo@dellewal.nl of bel:0650250227 Graag delen!